Hírek

Halálra késelt egy fiatalt, mert az rapzenét hallgatott az autójában

Elijah Al-Amin és gyilkosa Michael Paul Adams

A CNN értesülése szerint egy huszonéves arizónai férfi halálra késelt egy mindössze 17 éves fiút, mert az rapzenét hallgatott az autójában.

A szemtanúk állítása szerint Michael Paul Adams egyszerűen odasétált a benzinkútnál a tizenhét éves Elijah Al-Aminhoz és először hátba, utána pedig torkon szúrta őt egy késsel. Ezután mintha mi sem történt volna, elsétált a tett helyszínéről.

A véresen az utcán sétáló elkövetőt rövid időn belül elfogta a rendőrség, akinél a kést is megtalálták. Kiderült, hogy a férfi július elején szabadult a börtönből, ügyvédje állítása szerint pedig mentális problémákkal küzd, de ezt hivatalos dokumentumokkal nem tudta alátámasztani.

A késelő, 27 éves Adams a rendőröknek a kihallgatásán elmondta, hogy többször került már konfliktusba rapzene rajongókkal, valamilyen utcai banda tagjaival. Véleménye szerint a rapet kedvelők fenyegetést jelentenek a környéken élőkre, ezért tette, amit tett.

A leszúrt fiúról kiderült, hogy szinte minta gyerek volt. Tanulmányai mellett két helyen is dolgozott, semmilyen bandának nem volt a tagja, nem ivott és nem drogozott. Egyetlen “bűne”, hogy szerette a rap zenét.

Ezt vágod?  Hosszú küzdelem után örök álomba szenderült Paja-G
ElőzőKövetkező

Szólj be!