Hírek

Franciaországban sem volt elég áram Nicki Minaj koncertjéhez

Nicki Minaj Franciaországban

Nem tudjuk, hogy pontosan milyen áram szükséglete van Nicki Minaj európai turnéja egy-egy koncertjének, de lassan feltételezhetjük, hogy egy kisebb erőműnyi kapacitást igényel. Pozsony után ugyanis Franciaországban is áramhiány miatt maradt el Nicki fellépése.

Nicki Minaj február végén kezdte meg európai turnéját, de rögtön a második, pozsonyi állomását lemondták a szervezők, mert állítólag nem volt elég áram a show-hoz. Ki is tört a pánik, hogy vajon a budapesti koncert meg lesz-e tartva. Szerencsére a Budapest Aréna meg tudott feleni az elvárásoknak, így egy igen sikeres Nicki Minaj est lett a magyarországi.

A hétvégén, a turné Bordeaux-i koncertjénél aztán ismét előjött az áram probléma. Nicki Minaj stábja pedig végül le is mondta a fellépést, ugyanarra hivatkozva, mint Pozsonyban, miszerint nem megfelelő az áramszolgáltatás a show teljes beüzemeléséhez.

A francia közönség ezen eléggé felháborodott, a hírek szerint hosszasan fütyültek, fújjoltak, majd Nicki Minaj ellenfelét, Cardi B-t kezdték éltetni.

Nicki Minaj mindeközben egy videóüzenetben mondta el, hogy nagyon sajnálja ami történt, neki egyáltalán nem érdeke, hogy ne lépjen fel, de ő is 3 órával a kezdés előtt tudta meg a francia technikusoktól, hogy nincs elég áram.

Ezt vágod?  Nicki Minaj sellőként pózolgat új klipjében

A probléma, hogy mindezt nem teljesen hihető módon tette, nyugodtan szivarozgatva és valljuk be, hogy kezd gyanús lenni ez az áramosdi sztori.

Nicki Minaj turnéja Európa legnagyobb arénáiban kerül megrendezésre, ahol eddig ilyen problémák nem igen adódtak. Ráadásul ilyen nagyszabású turnéknál komplett technikai csapatok egyeztetnek le előre minden technikai paramétert, ahol konkrétan leadásra kerül a show-hoz szükséges áramigény is. Így elég érdekes, hogy több helyen áramkapacitás probléma merül fel.

ElőzőKövetkező

Szólj be!