Zene

Eddig sosem hallott Notorious B.I.G. sorok kerültek napvilágra

Puff Daddy Notorious BIG Rick Ross Watcha Gon Do

Eddig sosem hallott Notorious B.I.G. sorok kerültek ki az internetre Puff Daddy-nek köszönhetően.

Notorious BIG és Rick Ross közreműködésével készült kollaborációs dalt publikált nemrég saját iTunes csatornájára a Bad Boy Entertainment főnöke, Puff Daddy. A többszörös Grammy-díjas rapper és sikeres üzletember (becsült nettó vagyona 820 millió dollár) első körben a Twitter felületén üzent rajongóinak, és július 23-án már hallhatták a ’90-es évek Puff Daddy-hangzását idéző „Watcha Gon’ Do?”-t.

Puff Daddy + Notorious BIG + Rick Ross = Watcha Gon’ Do?

Puff Daddy-nek nem ez az első közösködése Rick Ross-szal, ott van például a nagyszerű „Nobody”, aminek ő a producere. Azt meg ugye mindenki tudja, hogy BIG-vel milyen baráti és munkakapcsolata volt éveken keresztül, a nagymenő keleti parti legenda ’97-ben bekövetkező tragikus haláláig. Egyébként Rick Ross kotyogta ki egy interjúban, hogy létezik egy kiadatlan kollaboráció Biggie-vel és Puffy-val.

Rick Ross és a Nobody

Dokumentumfilm a Bad Boy kiadóról old school arcokkal és Barack Obama ex-elnökkel

Pontosan egy hónappal a dal megjelenése előtt volt a „Can’t Stop, Won’t Stop: A Bad Boy Story” című dokumentumfilm amerikai premierje. A film nyolcvan percben mutatja be Sean Combs sikertörténetét. Megszólal szinte minden olyan előadó, akinek produceri munkálatokat végzett, például Mase, Faith Evans, Mary J. Blige. De látunk archív felvételeket egykori jóbarátjáról, Notorious BIG-ről, és riválisáról, 2Pac-ról is. Ami kissé ledöbbentett, az a ’88-ban indult Yo!MTV Raps egyik műsorvezetőjének, Fab 5 Freddy-nek, valamint az USA ex-elnökének, Barack Obama-nak szerepeltetése archív felvételeken keresztül.

Ezt vágod?  DEL élete első trap kísérlete

Íme a Can’t Stop, Won’t Stop: A Bad Boy Story előzetese

A király és én – Biggie volt felesége „The King & I” címmel jelentetett meg kollaborációs nagylemezt

Faith Evans and Notorious BIG The King and I album cover

Május 19-én jelent meg a „The King & I” című, Faith Evans & TheNotorious BIG nagylemez. Igazán jó dalokat tartalmaz, olyan komoly producerekkel, mint Battlecat, vagy DJ Premier. Erről elsőként a Jadakiss közreműködésével készült „NYC” jelent meg klipes formában, majd a nagyszerű „Legacy”, pár hete meg a “When We Party” Snoop Dogg-gal.

A The King & I egyik legjobb dala, a Legacy

Faith Evans and Notorious B.I.G. feat. Snoop Dogg – When We Party

ElőzőKövetkező

Szólj be!