Videó

Új Essemm videó: Játékos

Essemm Játékos videóklip

Tegnap este új videóklippel jelentkezett Essemm. Az új dal a Játékos címet kapta. A dalcímből kiindulva (Az amerikai szlengben a player szó “nőcsábászt” jelent) azt hihetnénk, hogy egy west coast stílusú csajozós nóta született, vagy netán egy sportdal, de nem.

Essemm – Játékos

Az új Essemm track arról szól, hogy az előadó a rappálya játékosa, és nem nyugszik, töretlenül menetel előre.  Közben a játékban sokan elfáradtak, sokan elhullottak mellőle, de Essemm és a Garage minden évben feltámad, hoz valami újat, ami által a csúcsig mennek. Bár a szövegben nincsenek konkrétumok, de többeknek beint az olyan mondatokkal, mint:

“Kamu barátok mi a fuck van”

“Belőlem éltetek gyerekek”

Akik kiemelt figyelemmel kísérik Essemm útját, azoknak könnyen beugorhatnak nevek, hogy kiknek, vagy kikről is szólhatnak a különböző szövegek.

Amit még feltétlenül érdemes kiemelni, hogy Essemm flowja és a Bitprojekt által odapakolt zenei alap által a Kapufornia időszakában készült dalok hangulata köszön vissza. Íme tehát a legkomolyabb játék egyik legkomolyabb magyar játékosának az új videója.

Főkép: Essemm Facebook oldala

ElőzőKövetkező

Szólj be!