Zene

Hekiii és JBoy duója egyre népszerűbb

HEKIII x JBOY Átjöhetnél videó

Hekiii és JBoy már korábban is több dalt készített egymást segítve, de idén a két srácnak már a harmadik közös videóklipje landolt augusztusban Hekiii YouTube csatornáján “Kell ez a lány” címmel és sokkal poposabb stílusban. Amikor először lestük meg a videót, akkor vettük észre, hogy Hekiii-ből közben Hekiii X JBoy lett, így Hekiii-nél érdeklődtem a változásokról, akit még a “Pokoli Kéj” című, keményebb hangvételű, alternatívabb vonalú, első lemeze kapcsán ismertem meg, amikor megküldte azt véleményezésre.

HEKIII x JBOY – Kell ez a lány

Hekiii a JBoy-jal való közös projektről

“Közel 3 éve ismerkedtünk meg JBoy-jal.”

“Volt pár közös dalunk korábban is JBoy-jal, és még az EZABESZÉD csapatban is együtt zenéltünk Hőna D-vel kiegészülve. Januárban döntöttünk úgy hogy HEKIII x JBOY formációban belekezdünk egy új projektbe, ami kicsit poposabb, azaz táncolhatóbb dalokat készítünk.”

HEKIII x JBOY – Csak Te

“Mindketten úgy érezzük, hogy ez az a vonal, amiben teljesen önmagunkat adhatjuk. Egyelőre lemez nem lesz, viszont egy-két havonta várható tőlünk új dal, amihez mindig készítünk majd videóklipet. Eddig három dalt csináltunk. Elsőként a “Csak Te” jelent meg, majd az “Átjöhetnél” és legutóbb a “Kell ez a lány”, ami úgy tűni kegyelőre, hogy a legnépszerűbb a hallgatóink körében. Ezeknek a daloknak mind Fernando készítette az alapzenéjét, innét a kicsit dance-es, trendibb hangzás. Őt JBoy ismerte már régebbről.”

Hekiii és JBoy a színpadon
Hekiii és JBoy a színpadon.

Fernando a magyar diszkós világ, dance/EDM vonal egyik meghatározó képviselője. Ő hozzá köthető részben Magyarország egyik giga klub slágere is, a Peat Jr.-ral közösen készült, 2004-es “Hiányzol”. Most is remek zenei alapokkal látja el a srácokat, akik igen kellemes, rádióbarát, slágeres dalokat hoznak ki belőlük. Ezt jól mutatják a videóklipjeik online megtekintési számai is, amik jóval magasabb számokat hoznak, mint egykori szóló dalaik. Egyre többen szeretik meg a zenéiket, így nem csodálkoznánk, ha Rico és Miss Mood párosa mellett a klubok kedvenceivé válnának a következő évre.

ElőzőKövetkező

Szólj be!