Videó

Misztikus klip készült a Fekete kapucni dalhoz Ryzo és Rawmatik közös lemezének előfutáraként

Ryzo Fekete kapucni videóklip

Az 1999-es Fila Rap Jam-et az R.O.D. csapattal megnyerő, majd a Raptorz-ban rappelő Ryzo, Rawmatik beat-ekre pakolja legújabb, a DJ-vel közös albumán. Ennek előfutáraként elkészült a srácok Fekete kapucni című track-jéhez a videóklip.

A videó hangulata éppúgy misztikus, mint a zenei alapé. Ryzo egy világító gömbnél, valamint egy hordóban gyújtott tűz mellett rappel az éjszakában, olykor a kisebb galeri társaságában. Érdekesség, hogy a videót az “atlantiszi” Day készítette.

Ryzo & Rawmatik – Fekete kapucni

Mit rejt a fekete kapucni?

Idén februárban a Dirty Krime vol. 1. Rawmatik lemezbemutató buliján is elhangzott már a Fekete kapucni című Ryzo dal. Akkor forgattunk is az ezRAP! TV-vel a bulin. Íme a dal élőben a budapesti Vírus Club-ban:

Később Ryzo így fogalmazta meg a fekete kapucni jelentését, valamint a dal mondanivalóját:

“A fekete kapucni egy valódi szimbólum, ami elrejt és megőriz értékeket és emlékeket.”

“Elhatárol a konzumidiótizmustól, ezért is válhatott jelentőséget hordozó motívummá és viseletté. A dal is ezt jeleníti meg totemet állítva az underground elpusztíthatatlanságának.”

57 album hamarosan

Ha minden igaz Ryzo és Rawmatik közös albumát is hamarosan a kezünkbe foghatjuk. Az album borítója már a Fekete kapucni videóklip végén is feltűnik promóként.

Ezt vágod?  Új videó: IAMSU! - Spotlight

Ryzo Rawmatik 57 album borító

ElőzőKövetkező

Szólj be!