Hírek

Lil Pump 8 millió dollárért szerződik ismét a Warner Music-hoz

Lil Pump - Gucci Gang

A Gucci Gang gigaslágert jegyző rapelőadóért sorban áltak az elmúlt hónapokban a kiadók. Nem csoda, hiszen a dal videója a YouTube-on október vége óta közel 600 millió megtekintést produkált.

Lil Pump Gucci Gang-je az elmúlt hónapok egyik legnézettebb videója

DJ Khaled is ajánlatott tett a srácnak, de Lil Pump az Instagramjára feltöltött videójában kijelentette, hogy 15 millió dollár alatt nem igen tárgyal senkivel. A magyar rapsztároknak ideje belehúzniuk, mert ez, akárhogy is számoljuk közel 4 milliárd forint.

Mégsem Gucci Mane mellett kötött ki a fiatal előadó

Februárban Gucci Mane, 1017 Eskimo kiadója már szinte be is jelentette a szerződést, erre utaló nyilatkozatok és fotók is publikálódtak, de most úgy tűnik mégis másként alakul Pump útja. A TMZ szerint Lil Pump végül ismét a Warner Music Group-nál (Warner Bros. Records) köt ki.

A hét éves szerződésért előlegként 8 millió dollárt kap a kiadótól Pump, majd az első évben plusz 9 ezer, a másodikban 12 ezer, a harmadiktól pedig 15 ezer dollár jár neki fixen és a dalai után járó amerikai jogdíjak 14%-a. Pár platform kapcsán pedig 66% marad a zsebében a jogdíjakból. A számokat elnézve ha hasonlóan felkapott dalokat tud produkálni Lil Pump az elkövetkező 7 évben, mint a Gucci Gang, akkor a 15 millió dollárt bőven átlépi majd.

Az előadó egyébként egyszer már leszerződött a Warner Music-hoz, de fel kellett mondaniuk, mert Pump még nem volt nagykorú, amikor aláírta.

ElőzőKövetkező

Szólj be!