Stílus

Pharrell meglep minket az Adidas-szal közösen alkotott őrületes, Crazy BYW dorkójával

Pharrell Williams Adidas

Az Adidas és Pharrell közös, új, extrém sportcipő brand-jének első modelljét mutatja be Pharrell Williams február végén a Three Stripes 747 Warehouse rendezvényén.

Pharrell Williams Adidas Crazy BYW PW sportcipő

A bemutatandó, szemet gyönyörködtető, színpompás kivitelezésű Crazy BYW PW kosaras lábbeli egy remek együttműködés gyümölcse a zenész, producer, divatikon és az Adidas közt.

Pharrell Williams a cipő esztétikáján dolgozik ebben a projektben. A cipő kifejezetten ergonomikus kialakítással bír, a Boost technológia segítségével egy nagyon könnyű, stabil, rugalmas és puha csukát kapnak a szerencsések. A piros és sárga színkombinációjú fényes, puha kötött szövet felsőrész frontális részén nagy, fehér betűkkel „Ambition” hímzés található. A cipő talpai fehérek, zöld berakással, a dorkó hátulján zöld szalagon az Adidas logója található.

Adidas Crazy BYW PW

A Crazy BYW PW korlátozott kiadású VIP cipő, amely kizárólag a Pharrell közeli tagok számára lesz elérhető és nem lesz megvásárolható nagyobb kiszerelésben. Azonban a Los Angelesben megrendezésre kerülő Three Stripes 747 Warehouse rendezvény látogatói közt kisorsolnak pár cipőt a limitált, extrém és vagány szériából.

Pharrell Adidas Crazy BYW PW

Pharrell szereti a kosarasokat. Itt a Migos előtti fellépése a 2018-as NBA All Star félidejében:

Ezt vágod?  A Nike új agylerakós luxusdorkója, az Air Max 98 UK

ElőzőKövetkező

Szólj be!