Stílus

Nipsey Hussle is csatlakozott a Jordan márka és a Foot Locker új cipő reklámkampányához

Nipsey Hussle

A Jordan márka és a Foot Locker szöveteztek és bejelentettek egy cipőt még a téli szezonra, amiben Kawhi Leonard is közreműködik a San Antonio Spurs-ből. Az elkövetkezendő Gatorade és Air Jordan cipő kampányában Kawhi és csapattársa, Alridge mellett, a nyugati parti rapper, Nipsey Hussle is feltűnik.

A kollekció reklámja Leonarddal kezdődik, aki az öltözőben kinyitja a karácsonyi ajándékát, amit csapattársától, Alridge-től kapott, aminek a dobozában pedig a narancssárga Gatorade cipő van.

Air Jordan-Foot Locker Gatorade kosaras cipő reklámfilm

Később karatézik, lowriderezik és bulizik is a videóban Les Twins-nel, a stúdióban is látható Nipsey-vel, a végén pedig ezzel kapcsolatban faggatják a riporterek.

Februárban érkezik az új Nipsey Hussle album

Nipsey novemberben jelentette be, hogy új albuma Victory Lap (azaz Győzelemkör/Tiszteletkör) címmel fog megjelenni február 16-án, tehát ugyanakkor, amikor az NBA All-Star hétvége lesz. A lemezborítón ő található a vető ülésben éjszaka, feltartott karokkal. Az első single a lemezről a „Rap Nigga” címet viseli, ami a bejelentéssel egy napon jelent meg klip formájában is.

Ezt vágod?  Napszemüvegek, amikben te is rapsztárként vonulhatsz
ElőzőKövetkező

Szólj be!