Új Srác, Videó

Audiopoéta bolyong az űrben

Audiopoéta - Bolyongunk az űrben

Ismerjétek meg Audiopoétát, aki egész fiatalon kezdett el verseket írni, később, 15 éves korában készítette el az első felvételeit, amik elmondása alapján nagyon rosszak voltak, nem is értette a barátai miért nem állították le.

Nem akart tucatrapper lenni

Eleinte Mike néven tevékenykedett, de ahogy telt az idő, történt egy nagy váltás az életében, rájött arra, hogy nem akar tucatnéven tucatrappeket csinálni. Nem érezte magát annak a bőnadrágos csibész alkatnak, így nem is akart hasonlítani a többi rappere. Elkezdte a verseit a zenékkel ötvözni és így lett belőle Audiopoéta.

Legújabb klipes megmozdulása a Bolyongunk az űrben című szám, ami egy igazán komoly mondanivalót hordoz magában, valóban nem egy tucatzene. Maga a klip méltó lett a címhez és az előadó valóban bolyong a virtuális űrben, nagyon profi munka mindenféle szempontból.

Audiopoéta – Bolyongunk az űrben

Még Puzsér Róbert sem fikázta

Ahogy növekedett a zenei repertoár, úgy ismerkedett meg különféle emberekkel, amit nagyon pozitívan élt meg. Amikor Puzsér Róberttel találkozott, még ő sem fikázta szét a zenéit. Akkor csak nem lehetek olyan rossz, gondolta magában. Később a kritikus által ismerte meg Pátzay Ádámot és Dancsó Pétert, akik jelenleg a videóit csinálják és nagyon jó barátok is lettek mindeközben. A Ki Mit Tube által is rengeteg kapcsolatra tett szert, ezáltal ismerte meg például NB-t és a Rímbiózist.

Ezt vágod?  Aza bepattant Szalay Isti mellé

“Remek út ez és tele vagy színesebbnél színesebb emberekkel, eseményekkel. Talán már nem is csak a zenélés visz előre, hanem az újabb közös kalandok, klipforgatások, a fejlődés, a kapcsolatteremtés.” – áradozott beszélgetésünk alkalmával Audiopoéta.

Ötletből nincs hiány nála

Mottója az “egyszerű, de nagyszerű”. Ezért is van az, hogy pár klipjében nincs vágás. YouTube csatornáján egy igen termékeny munkának a gyümölcseit arathatjuk le, tele van nagyon ötletes klipekkel. A tudás anyja című klipbe például egy kártyaváron tördel poharakat, a Nagy Ő című szám videójában ismeretlen lányok vezetik pórázon a Deák Ferenc téren, a Nagyon jó a pinád klipjében pedig az utca embereinek mutogatja a zenét, nézzétek meg, hogy reagálnak, nem beépített statisztákról van szó annyit elárulhatunk. Érdemes odafigyelni a srácra a továbbiakban is!

Nagyon jó a pinád, de a videó sem rossz!

ElőzőKövetkező

Szólj be!