Videó

Egységben a Hip-Hop

Egységben a Hip-Hop

A mai felgyorsult világban néha eltűnni látszanak a valódi értékek. Ritkán látni akkora összefogást és összetartást ebben a szubkultúrában, mint amilyet az Egységben a Hip-Hop Facebook csoportban produkálnak a hip-hop kedvelők. Rövid idő alatt 2000 tag fölé kúszott a csoport létszáma, ami folyamatos aktivitással párosul a tagok részéről.

A hip-hop idén ünnepelte a 44. születésnapját, így a csoport adminjai azzal az ötlettel álltak elő, hogy ennek, illetve a tagok örömére meghívnak 44 rappert, hogy közösen zenéljenek. A dalsorozat négy részből áll majd és a tervek szerint részenként 16 MC-t hallhatunk. Az első részt a napokban publikálták a YouTube csatornájukon.

A zenei alapot és a produceri munkálatokat Tequila T.Q.L. Productions követte el, aki a csoport egyik adminja is. 90 sávval dolgozott, aminek a végeredménye egy több, mint 7 perces track lett.

Egységben a Hip-Hop vol. 1

Nagy munka van benne, hiszen nehéz ilyen sok embert összehozni. Mindenki magának vette fel a saját részét, legyen szó a dalról vagy éppen a videóról. Akinek nem volt stúdió, vagy videó vágási lehetősége, azoknak mások segítettek. Ez egy igazán közösségépítő folyamat volt, ami szerintem példaértékű. A srácok jönnek még három résszel, rengeteg MC-vel az ország minden pontjáról, figyeljetek rájuk!

Ezt vágod?  20 év után a "Hol van az a lány" reggaeton remake-jével tért vissza a Fekete Vonat
ElőzőKövetkező

Szólj be!