Zene

Missh kihozta a Próbálkozok album talán legmélyebb dalát

Missh G.w.M Burai Krisztián Hosszú út

Szinte már megszokhattuk, hogy Missh a legtöbbször az extravagáns, egyedi klipjeivel szereti lenyűgözni a nagyérdeműt, ám most kivételesen zenei videó nélkül töltötte fel a Próbálkozok album talán legőszintébb és legmélyebb tartalmú dalát. A dal még így is, rögtön a feltöltés után a felkapottak listájára került, szóval ebből is látszik, hogy nem feltétlenül kell videós anyagot forgatni egy adott számhoz, hogy sokakat megfogj a mondandóval.

Miről is szól a dal, amiért a Próbálkozok album egyik, ha nem a legmélyebb trackjének titulusával illettem? Konkrétan arról, hogy Missh, Burai Krisztiánnal és G.w.M-mel közösen arról szövegel, hogy mennyire hosszú az az út, amit ők megtettek azért, hogy ott tartsanak ahol most vannak, és emellett rengeteg dologról lemondtak, mint például a komoly barátnőkről, akik sokszor azt kérik az adott előadó párjuktól, hogy mondják le értük a hétvégi fellépéseket. Azokat a grupi lánykákat pedig szinte meg tudnák fojtani, akik össze-vissza írogatnak számukra minden hülyeséget a közösségi oldalakon.

Missh, G.w.M és Burai Krisztián – Hosszú út

Bár a legtöbb hozzászóló szerint G.w.M egyáltalán nem való a dalba, de én mégis úgy gondolom, hogy ő adja meg verzéjével a zene érdekességét, hiszen amíg Missh és Burai az elvesztett barátnőikről dalolnak, addig ő arról szöveggel, hogy mennyi minden más lenne a számára, ha nem volna ott mellette a zene, ami mindenhez erőt adott, még ha nem is volt könnyű a gyerekkora.

Ezt vágod?  Mr. Busta senkit sem kímél! Lmen Prala, Lil G, Nemazalány, Lazy és ByeAlex is megkapja a magáét

Egyetlen egy kérdésre keresném a választ, hogy vajon ki lehet az a hölgyemény, aki a végén beszáll egy refrén erejéig? Hiszen nincsen feltüntetve a neve, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok a kilétére.

ElőzőKövetkező

Szólj be!