Hírek

Eminem új albuma talán még idén ősszel megjelenik

Eminem Boombox-szal a vállán

Eminem leginkább vártabb, 9. szólóalbuma 2017. negyedik negyedében fog megjelenni, legalábbis a HitsDailyDouble-től származó egyik beszámoló szerint. A források azt közölték, hogy Marshall Mathers szóló lemezének a megjelenését idén őszre tervezik, amin olyan előadók fognak várhatóan közreműködni, mint Taylor Swift vagy éppen Sam Smith.

Mellesleg Shady még tavaly, miután kiadta a Campaign Speech című számát, jelezte a Twitteren, hogy

„Ne aggódjatok, egy albumon dolgozom jelenleg, viszont addig van itt valami.”

Eminem – Campaign Speech

Dr. Dre Picasso üzemmódban stúdiózik

E kijelentése óta nagyon nem lehetett mást hallani Eminem új lemezének készüléséről. Viszont egy hónappal ezelőtt olyan hírek kezdtek el szivárogni a projekthez köthetően, hogy Dr. Dre ismét dolgozik valamin. Allen Hughes filmproducer mondta azt az egyik vele készült interjúban, „hogy az emberek nem tudják, de Dre mindennap dalokat rögzít, szó szerint jelenleg szinte a stúdióban él. Kissé olyan, mint Picasso, amikor állandóan csak festett”.

Ha a különböző hírek nem hazudnak Dr. Dre éppen Eminem albumát producereli. Erre utaló kijelentést tett 2 Chainz is az egyik interjújában.

Ezt vágod?  Bushwick Bill - A kis nagy ember és a Geto Boys története

Új lemeze készítése mellett egy rap párbajos filmet is producerel Eminem

A zenélés mellett Eminem keze még egy filmben is benne van produceri szinten, ami egy rap párbajról szóló vígjáték lesz, és amiből már egy előzetes is kikerült az internetre, ez pedig a Bodied. A film a szeptemberi Torontói filmfesztiválon lesz először látható.

ElőzőKövetkező

Szólj be!