Videó

Vigyázz, mert újra beüt a BMB mozgalom

BMB rapcsapat

Megvannak a 2010-ben, a Bólintsss című klippel berobbanó srácok? Ha igen az cool, de aki még nem ismerné őket, annak egy kis gyorstalpaló velük kapcsolatban mielőtt megnézné a legújabb klipjüket.

MC Gőz figyelt fel a BMB rapcsapatra egy tehetségkutatón

A csapat a 2000-es évek közepén alakult meg hivatalosan. Egy tehetségkutató által figyelt fel rájuk a hazai underground nagy öregje, MC Gőz, akinek annyira megtetszett a srácok stílusa, hogy felajánlotta nekik a segítségét, és bemutatta őket Kojsz Tomi menedzser barátjának is. Jelenleg is a Kojsz Productions kötelékét erősítik a srácok.

A brigádnak eddig négy lemeze jelent meg, a legutóbbit 2013-ban dobták ki 9 év Ep címen. 2014-ben pedig volt egy rádiós élő zenekaros fellépésük, ahol még Deniz is vendégszerepelt egy dal erejéig. Bár az akusztikus bulijuk végén az arcok beígértek egy újabb korongot, ami aztán végül nem jelent meg.

Viszont a jó hír hogy mostanában a srácok újra stúdióznak, és már tavaly tavasszal fel is pakoltak két új anyagot a YouTube-ra. Az egyik a Maradj Még, ami egy komoly hangvételű lyrics videó, amit Cseh Dórával közösen hoztak össze. Az énekes már korábban is együtt működött néhány számban a srácokkal.

BMB km. Cseh Dóra – Maradj még

A másik pedig a Zakkant, ahol is a formáció bolondosabb arcát vette elő, a hozzá forgatott halszem optikás klip pedig tényleg magáért beszél. Úgyhogy ha kell egy zene, amire meg lehet őrülni egy fárasztó nap után, akkor szerintem ez legyen az.

BMB – Zakkant

Viszont a jelenlegi legfrissebb cuccukat május első felében hozták ki. Ez az Ábránd, egy laza, rádióbarát szerelmes nóta. Ehhez Schilling Roland és a BMB tag, Kárti forgatott egy nagyon minőségi, filmes hatású zenei videót. Szóval úgy tűnik, hogy végre visszatértek a fiúk, és aktívabbak, mint korábban.

BMB – Ábránd

ElőzőKövetkező

Szólj be!