Videó

Tirpa a felkapottak közé tört

Tirpa - Minden jó

Április elején jelent meg a Killakikittből már jól ismert Tirpa harmadik videoklipje, a “Minden jó”, ami a várhatóan 2017-ben megjelenő “Vállalhatatlan” című szóló albumán fog majd helyet kapni.

Igazából nem ez a pláne az egészben, hanem, hogy a legnagyobb videómegosztó portálon már 3-ik, 4-ig hete a felkapottak között szerepel, a cikk írásakor az igen előkelő 7. helyen. Persze korábban, még megjelenés után pár nappal a lista elején is ott volt, de így is tartja a Top 10-ben való elhelyezkedést.

A szám már csak azért is különleges, mert az alapja és a szövege szokatlanul nyugodt hangulatú lett a baltáshoz, amiben röviden és tömören arról rappel, hogy túlságosan stresszes az élete és vissza kellene vennie belőle egy kis meditálással. De ahogy a klipben is észrevehető ez nem igazán akaródzik összejönni Tirpának, mert valljuk be őszintén ennél kicsit idegbetegebbnek ismerte meg őt a hazai rapet hallgató közönség. Várhatóan továbbra is megmarad majd a jól bevált stílusnál, és ez a mostani zenéje csak egy kisebb kísérlet volt a számára, vagy csak egy egyszerű áprilisi tréfa a hallgatói felé?

Ezt vágod?  Havi körkérdés - Melyik a 2017-es év legjobb albuma és klipje?

Tirpa – Minden jó

Mindenesetre szerintem kivételesen jó ötlet volt egy olyan beatmakert választania Azán túl, aki többnyire Day-éknek szokott alapokat adni. Bár a zene mellett a hozzá forgatott klip is megér egy misét, mert akik még nem látták, bár szerintem a mára közeé 900 ezres letöltésen túl nehéz ilyen embert találni, de ha netán van akkor annak annyit elárulok, hogy túlságosan is békésen indul az eleje, viszont az igazi poén csak a végén csattan, méghozzá jó nagyot.

Készül a Killakikitt Live Band lemez is

Ugyanakkor nem csak a “Vállalhatatlan” album fog megjelenni 2017-ben a Killakikitt részéről, mert ha minden igaz, akkor kifognak dobni egy Killakikitt Live Band albumot is, amiről lassan egy éve feltöltötték a YouTube-ra a Csapda metál remixét, amihez természetesen olyan súlyos arcok szolgáltatták a hangszerelést, mint például Farkas Zoli az Ektomorfból, akkor Vörös Attila, Liztmajer Ádám és végül Moldoványi János. Szóval láthatóan a két K ebben az évben erősen kaszabolni fog.

ElőzőKövetkező

Szólj be!