Videó

Beköszönt a Nevenincs Bustával

Nevenincs & Mr. Busta - Szeva videóklip

A Nevenincs banda leginkább az alapok terén vált ismerté, mint Bitprojekt, felismerhető jellegzetes zongorás mintákról és egy kaptafára épülő dob loopokról, szerencsére most másképp van.

Új daluk videója kapott egy kis háttérsztorit is, de szóra sem érdemes, majd úgyis látja a befogadó. A trió behívta hazánk legaktívabb csoportosulásának fejét, Bustát, hogy tényleg barátságról vagy csak érdek featelésről van szó, nem tudjuk. A dal egyébként egy tipikus image szám, nagyzolós, odamondós. Igazából mit érdemes még elmondani erről a dalról? A srácok eléggé hajaznak az Essemm és BSW féle rapre, ami lehet azért van, mert közel állnak egymáshoz, de ettől függetlenül nekem egy tipikus tömegcikk ez a produkció.

A videót a Midnight Pictures készítette, egész pofás lett, ötletes az egész képivilág, a vágások rendben vannak, de semmi extra, amit kissé hiányolok, de nem konkrétan ebből a videóból, hanem úgy alapvetően a magyar rapvideókból.

Aki a megszokások rabja vagy csak szereti az image dalokat, az mindenképpen vessen egy pillantást erre a muzsikára, aki pedig csak azért kattanna rá, hogy lefikázza Bustát a komment szekcióba, inkább keressen valami más elfoglaltságot!

Ezt vágod?  Eminem pszichopata gyilkosként emlegeti Attila hun királyt új rapjében

Nevenincs & Mr. Busta – Szeva

ElőzőKövetkező

Szólj be!