Hírek

Young Thug után Lil Cory is bevallotta, hogy földönkívüli

Lil Cory földönkívüli rapper

Korábban Young Thug jelentette ki magáról, hogy ő egy másik bolygóról érkezett, most pedig a kevésbé ismert, Los Angeles-i rapper, Lil Cory.

Lil Cory a sok esetben az “alternatív, vagy képzelt valóságot bemutató” Apex TV-nek adott videó interjút, amelyben azt fejtegette, hogy egy másik univerzumból származik. Ráadásul ő abban az univerzumban egy Isten. Minderre 2016-ban jött rá, amikor észlelte, hogy valami nem stimmel a Földdel. A párhuzamos univerzumban a Föld egy kicsit nagyobb és máshol találhatóak az országok.

Bár elsőre megmosolyogtuk, de később eszünkbe jutott, hogy néhány magyar rapelőadó kapcsán bennünk is már megfogalmazódott, hogy ő bizony tuti nem közülünk való.

Lil Cory – F*k Wit You

Komolyra fordítva a szót. Lil Cory valószínűleg ezzel csak fel szeretné hívni magára a figyelmet, mert nem egy agyon hallgatott előadó. A legtöbb dalát a YouTube-on lényegében pár szomszédja hallgatja csak, olyan gyérek a megtekintés számadatai. Ehhez mondjuk hozzá kell tenni, hogy az USA-ban csak kismértékben használják a YouTube-ot zenehallgatásra.

Ezt vágod?  Mark Wahlberg múltját állati cikinek tartják a gyerekei
ElőzőKövetkező

Szólj be!