Videó

Amerika befalcolt Gzuz brutálisan rill német rapjétől

Gzuz hamburgi német rapper

Gzuz, a hamburgi börtönviselt rapper, aki 2006 óta a 187 Strassenbande gangsta rap banda tagja, pár napja felrobbantotta az internetet sokkolóan agresszív, zúzda videójával és zenéjével, miután megosztotta cuccukat a WorldStar HipHop a Youtube-on.

Gzuz “Was Hast Du Gedacht”-ja fegyverekkel, drogokkal és lucskos bulákkal

187 Strassenbande, a Wu-Tang Clan “előzenekara”

A 187 Strassenbande (jelentése: 187-es utcai banda vagy gyilkos – Amerikában a gyilkosság rendőrségi kódja a 187 – utcai banda) már meghódította a német, a svájci és az osztrák rap hallgatókat. A Wu-Tang németországi turnéján ők voltak az amerikai csapat állandó előzenekara.

Gzuz 187 Strassenbande deutschrap
Nem érdemes viccelni vele! A hamburgi Gzuz a 187 Strassenbande, kőkemény gangsta rapcsapat tagja.

A 187 Strassenbande rapperei Bonez MC, Gzuz, LX, Maxwell, Sa4, a producerük Jambeatz és olyan zenészekkel dolgoztak együtt eddig, mint RAF Camora, Double K, Hanybal, Xatar, Azad, Olexesh, Nate57, Capo, Ufo361, Hamme809, OMIK K., Trettmann és Capital Bra. Zenéjüket illetőleg kőkemény gengszter shit-re számíthattok.

187 Allstars 2017 (Jambeatz)

Három és fél éves börtönbüntetés rablásért

Gzuz-t 2010 októberében három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélték rablásért, emiatt ez időben nélküle dolgozott tovább a 187 Strassenbande. Távollétében „Szabadítsuk ki Gzuz-t” felkiáltással turnéztak és várták vissza a közös munkára rabosított kollégájukat. A börtönévek után Gzuz 2015-ben debütált Ebbe & Flut című, utcai élet tematikájú albumával, ami sztárrá avanzsálta Németországban.

Ezt vágod?  Nyugati parti veteránok újra akcióban II. - Richie Rich

Gzuz mit Xatar & Hanybal – Ebbe & Flut

Gzuz videója sokkolta az amcsikat

Egy nappal a WSHH YouTube csatornán való debütálás után a Gzuz új “Was Hast Du Gedacht” című videója rövid idő alatt meghaladta az 1 millió megtekintést, és az ötödik legnépszerűbb videó volt az Egyesült Államokban. Ma már több, mint 11 millió megtekintésnél jár! Az amerikaiakat lesokkolta, hogy az iPhone-on törik a koxot a németek, meg persze a brutális deutchrap berobbanása az amerikai hiphop csatornán és úgy tűnik, végre képes az amerikai közönség felfogni azt, hogy nem csak az USA-ban van komoly rap. Az említett track szövegtartalma elég átlag gengszter témakör, nagyjából ugyanaz, mint az amcsi felhozatalé és van olyan jó, mint az élvonalbeli USA G rap. Sokan úgy vélik, hogy a német rapper kiállása sokkal valódibbnak és vadabbnak tűnik, mint amerikai kollégáié.

Néhány videó a reakciókról angolul

“Ez a csávó kibaszott őrültnek tűnik. Pokoli durva.” – Ashley Deshaun véleménye

“Ne! Az a szar élessel van betárazva és felhúzva, miközben a kameraman-re szegezik? Bazd meg! ” – ImDontai

“Ez a legrillebb zúzda, amit valaha láttam.” – TalkToBrandon

Május végén érkezik Gzuz új albuma

Gzuz új albuma a Wolke 7 május 25-én jön ki 2018-ban. Csekkoljátok, érdemes. A fószer és bandája nem szarral gurigáznak, figyelemre méltó és vad frissességet csempésznek a német és nemzetközi rap életbe.

ElőzőKövetkező

Szólj be!