Hírek

YG, a comptoni gangsta pirosra festi a Fekete Pénteket

YG - Red Friday

November 25-én, a mára már szinte az oltári leakciózások világnapjaként is emlegethető Black Friday-en várható a „Red Friday” című YG mixtape megjelenése. A Bloods-tag idén nyáron megjelent Still Brazy című albumáról és teljes munkáságáról már olvashattatok tőlünk cikket, ha kimaradt volna, klikk rá!

YG, vagyis Young Gangsta legújabb dala a rendőri brutalitás áldozatainak emlékére készült, „One Time Comin” címmel. Ez a dal az új mixtape-re íródott, de pár hete videóklippel élvezhetjük a comptoni rapper YouTube csatornáján.

YG – One Time Comin’

Miért Red Friday?

A „Red Friday” címmel a Black Friday akciós nap nevét vegyíti a Bloods banda színével. A Red ugyanis YG hovatartozására utal (akik vágják a los angelesi bandák történelmét, azok tudják, hogy a vörös a Bloods színe). Still Brazy című júniusi nagylemezét egyébként a kritikusok és a hallgatóság egyaránt elismerte; rengeteg dicsérő írás jelent meg róla. Azóta DJ Mustard „Cold Summer” című albumán hallhattuk a fiatal gengsztert, több dal közreműködőjeként.

Fuck Donald Trump

Nipsey Hussle-lel közös „Fuck Donald Trump” című produkciója himnusz lett az amerikai választásokra való nekifutásban, úgyhogy valószínűleg hallhatunk még politikai töltetű dalt azon a bizonyos fekete pénteken, öhöm, vagyis vörös pénteken, vagyis november 25-én.

Ezt vágod?  Para Dox - a második One Shot Battle győztese
ElőzőKövetkező

Szólj be!