Hírek

Snoop-nál a reggae reinkarnáció után ismét a gengszter rap a téma

Snoop Dogg - Coolaid

Snoop Dogg új albummal jelentkezik, ami a „Coolaid” címet viseli. A tűkön ülők örülhetnek, mert korábban jelent meg, mint tervezték.

Az album július 1-én jelent volna meg, ám már június 29-én elérhetővé vált az Apple Music platformon. Egy 20 számos produkcióról beszélünk, amin olyan előadók bukkannak fel, mint Jeremih, Too $hort, E-40, Jazze Pha, Swizz Beatz és természetes Wiz Khalifa.

Snoop az albumot a Jimmy Kimmel Live! műsorában jelentette be még a nyár elején és megjegyezte, hogy a gengszter rap visszatér. A bejelentés és az album megjelenése között eltelt időben, Tha Doggfather kirakott 3 számot is az albumról, Jeremih-vel a „Point Seen Money Gone”-t és a „Coolaid Man”-t és Wiz-el a „Kush Ups”-ot.

Snoop Dogg feat. Wiz Khalifa – Kush Ups

Az album pont úgy jelent meg, hogy a Wiz Khalifa-val közös „High Road Summer Tour”-on tudja nyomni az új számokat. Ezen a turnén különleges vendégként szerepel Jhené Aiko, Kevin Gates, Casey Veggies és DJ Drama. A turné július 20-án kezdődik West Palm Beach-en és szeptember 2-án ér véget Auburnben.

Ezt vágod?  Új Ganxsta Zolee lemez Lory B-vel

Az album elérhető itt.

ElőzőKövetkező

Szólj be!