Zene

Kodak Black – Lil B.I.G. Pac

Kodak Black - Lil Big Pac

Igaz, hogy Kodak Black rács mögé került, de ez nem állítja meg őt, továbbra is jelennek meg zenéi. A floridai rapper sokak szerint nagyképűségből, mások szerint tiszteletnyilvánításból két legendás rapper nevét is megemlíti a projekt címében, akik (ha nem derült volna ki) Notorious B.I.G. és Tupac Shakur. Maga a grafika is Biggie “Ready To Die” albumborítójára hajaz és a kis Kodak elől megkötött bandanát visel, pont, ahogy Pac.

A 13 számos mixtape-n közreműködőként felbukkan a nem rég szabadult Gucci Mane a „Vibe In This Bih” című számban, de Boozie Badazz és PnB Rock is jelenlétét teszi Guwop mellett. Producerek terén sem szűkölködik az album, Honorable C.N.O.T.E., Dubbaa-AA SAW.D és még sokan mások gondoskodnak a mixtape hangzásáról.

Egy erős indítással rendelkezik a lemez, az „Everything 1K” személyében, ami egy erős inspirációs vonalat követ. A trap stíluson belül is inkább az old school vibe, ami jellemző rá, ezért minden régi Gucci Mane rajongó menjen rá és persze minden új vonalat követő figura!

A mixtape itt elérhető.

ElőzőKövetkező

Szólj be!