Zene

Kodak Black – Lil B.I.G. Pac

Kodak Black - Lil Big Pac

Igaz, hogy Kodak Black rács mögé került, de ez nem állítja meg őt, továbbra is jelennek meg zenéi. A floridai rapper sokak szerint nagyképűségből, mások szerint tiszteletnyilvánításból két legendás rapper nevét is megemlíti a projekt címében, akik (ha nem derült volna ki) Notorious B.I.G. és Tupac Shakur. Maga a grafika is Biggie “Ready To Die” albumborítójára hajaz és a kis Kodak elől megkötött bandanát visel, pont, ahogy Pac.

A 13 számos mixtape-n közreműködőként felbukkan a nem rég szabadult Gucci Mane a „Vibe In This Bih” című számban, de Boozie Badazz és PnB Rock is jelenlétét teszi Guwop mellett. Producerek terén sem szűkölködik az album, Honorable C.N.O.T.E., Dubbaa-AA SAW.D és még sokan mások gondoskodnak a mixtape hangzásáról.

Egy erős indítással rendelkezik a lemez, az „Everything 1K” személyében, ami egy erős inspirációs vonalat követ. A trap stíluson belül is inkább az old school vibe, ami jellemző rá, ezért minden régi Gucci Mane rajongó menjen rá és persze minden új vonalat követő figura!

Ezt vágod?  Új dal: Farkasok - Vigyázunk egymásra

A mixtape itt elérhető.

ElőzőKövetkező

Szólj be!