Hírek

Összevitatkoztak 2Pac-en, kórházban és börtönben kötöttek ki

Thomas Statkiewicz Tupac Shakur vita testi sértés letartóztatás

Floridában két férfi annyira összekapott Tupac Shakur kapcsán, hogy a vitájuk tettlegességig fajult, majd az egyikük kórházban, a másik a rácsok mögött kötött ki.

Még február végén, Clearwater településen egy dulakodásról érkezett bejelentés a helyi rendőrségen. A szolgálatot teljesítő járőrök rögtön a helyszínre siettek, ahol egy durván megvert férfit találtak, akinek az arca be is dagadt már a súlyos sérülésektől.

A férfi ittassága miatt sem volt szalonképes állapotban, így a szemtanúk mesélték el a rendőröknek, hogy a szinte magatehetetlen áldozatot egy Thomas Statkiewicz nevű férfi verte meg.

Az elkövetőt előállították. A kihallgatás során derült ki, hogy egy 2Pac-ról való vitatkozás fajult el. Thomas állítása szerint ő csak védekezett, a vita során egyszercsak a későbbi áldozat próbálta először megütni őt. Ő elhajolt az ütés elől, majd önvédelmi reflexből adott le több ütést.

A pár ütés olyan jól sikerült, hogy az áldozatnak eltört az orra, így a közeli kórházban kötött ki, Thomas Statkiewicz-et pedig súlyos testi sértés miatt letartóztatták.

A főképen a letartóztatott Thomas Statkiewicz látható.

ElőzőKövetkező

Szólj be!