Hírek

Chance The Rapper a Backstreet Boys-szal táncol az új Doritos reklámban

Doritos Flamin' Hot Nacho chips Chance The Rapper Super Bowl video

120%-on pörög az amerikai reklámipar a Super Bowl-ra készülve. Chance The Rapper az új Doritos Flamin’ Hot Nacho chips reklámjában ropja a Backstreet Boys-szal.

20 éves Backstreet Boys sláger feltüzelve

Az amerikai futball döntő a legnézettebb műsor az Egyesült Államokban, egyfajta őrület zsongja körül már az előző napokat is, így a legtöbb márka megpróbálja kihasználni ezt az alkalmat és meghökkentő, extravagáns reklámokkal rukkolnak elő.

A Doritos márka eddig is a vicces, sok esetben betiltott reklámjairól híresült el. Példaként itt megtekinthető egy hableányos reklámfilmjük, vagy íme az egyik leginkább ismert, a 2016-os amerikai futball döntőre készült bébis videó:

A 2019-es Super Bowl-ra elővették a Backstreet Boys egyik legnagyobb slágerét, az 1999-ben megjelent “I Want It That Way”-t, amihez Chance The Rapper segítségével készült egy feltüzelt remix a reklám kedvéért.

Doritos – Chance the Rapper x Backstreet Boys Super Bowl reklám

A rövidfilm szerint Chance The Rapper miután beleharap a Doritos Flamin’ Hot Nacho chips-be, teljesen beindul. Először egy pink sportverdával száguld egy kifutón, miközben emlékeiből előjön a Backstreet Boys egykori slágere, amire őrülten elkezd rappelni. Ezután az eredeti I Want It That Way klipjéből ismert jelentekre hajazva, megjelennek tetőtől talpig fehérben a Backstreet Boys tagjai, majd egy hangárban táncikálnak a refrén éneklése közben Chance The Rapperrel együtt .

Reméljük Chance The Rappernek és a Backstreet fiúknak nem kezdi ki a túl sok csípős chips a gyomrukat úgy, mint 2018-ban Lil Xan-nak:

ElőzőKövetkező

Szólj be!