Lemezajánló, Zene

Rittz – Top Of The Line lemezajánló

Rittz - Top of the line

2016. májusában új lemezzel jelentkezett a “Nagyhajú pörgető gép” Rittz. A lemez megjelenését megelőzte jó pár single dal és videóklip is, majd május 6-án megjelent a Top Of The Line, a Strange Music gondozásában.

A korong nem szűkölködik a közreműködők számában és minőségében sem. A legendás Devint The Dude, akit a sokan a Dr. Dre “Fuck you” című dalából ismerhetünk és a SouthWest koronázatlan királya, MJG egy dalban a “Propane” című felvételben adnak hozzá rengeteg pozitivumot a lemezhez. De mellettük hallhatunk itt E-40-t, Mike Power-t, Tech N9ne-t, Kizz Kalikot, Cheeto Gambine-t.

A CD 21 dalt tartalmaz, amiben 2 skit és egy outro is helyet kap, a többi teljes értékű dal, akik viszont a Deluxe Edition-t szerezték be,ők még további 5 track-el gazdagodhatnak. Szóval a végső termék egy 26 dalból álló korong, ami szimpla lemeznél még a ’90-es években is egy szép ’szám’ lett volna. Zeneileg keveredik a klasszikus Dirty South a mai, trendibb Dirty-vel, kiegészülve élő zenével, ugyanis nagyon szép, és mi több, odaillő gitárszólókkal találkozunk végig a lemezen.

Aki újonnan fut bele a korongba, azt mondhatja, hogy kicsit egysikú, és egyhangú a cucc, a zenéket, és a rárakott pörgős rappeket tekintve, aki viszont szereti Rittz-et az éppen ezért szereti. Eddig két hivatalos klip jelent meg a korongról, a “My Window” és a “Ghost Story” című felvételekhez.

Ezt vágod?  Rittz sztorija

Rittz – My Window

Mindkét anyag hűen tükrözi a korong zenei világát, akiknek ezek bejönnek, az a teljes anyagban sem fog csalódni. A Strange Music hivatalos Youtube csatornáján több dal is fel van töltve a kiadványról, szóval lehet kattintani és csemegézni. Összességében egy jól összerakott lemezt kaptunk, ami hű folytatása a “White Rapper” eddigi lemezeinek. Rittz az az mc, aki szinte bármilyen alapról van szó, úgy rakja oda, ahogy kell, akár a new schoolt, akár az old schoolt szereted, ha nyitott vagy az igényes rapre, akkor Rittz!

ElőzőKövetkező

Szólj be!