A honlapon található és megjelenített, a www.ezrap.hu kiadójának tulajdonát képező tartalom (szöveg, grafika, fotó, logo, audio- és videóanyag) felhasználásához, illetve feldolgozásához minden esetben az ezRAP! szerkesztőségének írásos engedélye szükséges.

Az írásos engedély után a www.ezrap.hu-ról származó információkat más internetes oldal a forrásra való hivatkozással és a következő feltételekkel veheti át:

  • a tartalmat átvevő nem módosítja az eredeti információt
  • a www.ezrap.hu weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti

A honlapon található, a www.ezrap.hu kiadójának tulajdonát képező tartalmak engedély nélküli átvétele minden esetben jogi következményeket von maga után.

Az ezRAP! szerkesztősége nem vállal felelősséget a weboldalon megjelent események és rendezvények megtartásáért és minőségéért. Minden esemény, illetve rendezvény felelőse az adott esemény szervezője.

Az ezRAP! szerkesztői nem vállalnak felelősséget a cikkekhez hozzáfűzött véleményekért és hozzászólásokért, valamint a hozzászólásoknál esetlegesen belinkelt hang- és videófájlok eredetéért és minőségéért. A www.ezrap.hu csupán a hozzászólási felületről gondoskodik a honlap látogatói számára, a látogatók hozzászólásai nem a weboldal és a szerkesztők véleményét tükrözik.

A www.ezrap.hu weboldalon megjelent hirdetések tartalmáért és grafikai kivitelezéséért az adott hirdetéshez köthető természetes vagy jogi személyiséggel bíró hirdető felel. Kivételt képeznek azon hirdetések, amelyeket az ezRAP! szerkesztősége kivitelez, de ebben az esetben is csak a hirdetési képanyag minőségéért felel.