Film

U-God kimaradt a Wu-Tang: An American Saga sorozatból

Wu-Tang: An American Saga

A szeptember 4-én debütáló Wu Tang: An American Saga sorozatból kihagyták U-Godot, mintha soha nem lett volna a legendás New York-i csapat tagja.

Miért lehet ez? Azt bizonyára vágjátok, hogy a Wu-Tang Clan-t Rza alapította ’92-ben, egy olyan korszakban, amikor a crack uralta New York utcáit. Az együttes történetéről már korábban írtam itt, Raekwon 2017-es lemeze kapcsán:

Na, tehát Rza írta a forgatókönyvét a szóban forgó szériának, ami a hírek szerint tíz epizódból áll. Rza pénzügyi dolgokon összeveszett U-Goddal, ő a tavalyi Raw: My Journey into the Wu-Tang című önéletrajzi regényében megírta ezeket, konkrétan Rza-t és testvérét, Divine-t fikázta. Aztán több interjúban, sőt a Showtime csatorna idén májusban vetített négy részes dokumentumfilm-sorozatában, az Emmy-díjas Wu Tang Clan: Of Mics and Men-ben is nyilatkozott kettejük konfliktusáról.

Valószínűleg ezért nem jelenik meg rövid ideig sem az An American Saga-ban. Ha jól megfigyelitek az előzetest, abban sincs megjelenítve, a végén, a tagok felsorolásánál sem!

Wu-Tang: An American Saga előzetes

Persze eme tényektől függetlenül nagyon várjuk a filmet, hiszen érdekesnek ígérkezik, s Eric B-t meg Rakim-ot, és Roxanne Shantét (akiről mozifilm is készült) is eljátssza benne egy-egy színész az első epizódban. Kíváncsiak vagyunk, hogy az Attila nevű magyar származású karakter szerepe mi lehet a Wu-Tang életében.

Ezt vágod?  Amerikai elnökök arcmásai helyett rapsztároké a Rushmore-hegy oldalába vésve

Vannak filmkészítők, akik abban hisznek, hogy a nagyon ismert színészek csak elnyomják a sztori ívét… itt is mellőzték őket, de láthatjuk majd a rapper Joey Badass-t Inspectah Deck szerepében, s Dave East-et Method Man-ként. A sorozatot a Hulu fogja sugározni, ami a Netflix-hez hasonló, regisztrációhoz kötött online filmnézős oldal.

ElőzőKövetkező

Szólj be!