Videó

A Real Muthaphuckkin G’s-ben Eazy-E mellett rappelő B.G. Knocc Out új dallal jelentkezett

B.G. Knocc Out Compton rapper

A comptoni B.G Knocc Out anno 1993-ban robbant be a gangsta rap színtéren, amikor Eazy-E mellett osztotta ki Dr. Dre-t és Snoop Doggy Dogg-ot, valamint a körüket a diss track-ek királyaként is emlegetett Real Muthaphuckkin G’s-ben.

B.G. Knocc Out és Dresta, az igazi testvérek

Rá két évre, 1995-ben bátyjával közösen megjelent a B.G. Knocc Out & Dresta Real Brothas nagylemezük, ami a g-funk stílusért rajongóknak kötelező anyag. Ráadásul a lemezről a 50/50 Luv és a Jealousy igazi rapslágerek lettek világszinten is.

B.G. Knocc Out & Dresta – 50/50 Luv

A lemezen több dalban erősen osztják a Death Row Records-hoz köthető Dre-t, Snoop-ot, Nate Dogg-ot és a Dogg Pound-ot. Külön is készült egy diss track D.P.G. Killa címmel.

B.G. Knocc Out & Dresta – D.P.G. Killa

Gyilkossági kísérlet miatti börtönévek, majd szóló albumok

Sajnos B.G. Knocc Out karrierjét kettőbe törte, hogy gyilkossági kísérlet miatt börtönbe került. Szabadulása után végül 2011-ben adta ki első szólólemezét “Eazy-E’s Protegé” címmel. Azóta még 4 különálló albumot is publikált az online zeneáruházakba, de nem nagyon kaptak nagyobb visszhangot.

Ezt vágod?  Új Essemm videó: Játékos

B.G. Knocc Out újra velünk!

Most viszont egy igen komoly dalhoz forgatott videóklippel jelentkezett Ricc Rocc és Michael ACE-szel az oldalán. A “Nobody Move” egy kellemes meglepetés egy valódi west coast old school arctól, aki ténylegesen megélte a ’90-es évekbeli comptoni és Los Angeles-i ghetto történéseket és azon környezeti tényezők által inspirált zenei gyökereit nem felejtve igazi rap-et tol még 2019-ben is.

B.G. Knocc Out feat. Ricc Rocc, Michael ACE – Nobody Move

ElőzőKövetkező

Szólj be!