Videó, Zene

Mr. Busta senkit sem kímél! Lmen Prala, Lil G, Nemazalány, Lazy és ByeAlex is megkapja a magáét

Mr. Busta Tetovált Bunkó 2

Mr Busta pár napja adta ki a Tetovált bunkó 1-et, amiről már írtunk mi is. Az #1-hez képest ez az új Tetovált bunkó #2 annyiban ad újat, hogy más az alap, a refrén, meg pár plusz előadót bemar benne. Egy őszinte, tuskó patkánynak, tetovált bunkónak nevezi magát a zenében, egyértelműsítve ezzel saját magáról alkotott véleményét.

A klip nagyrészt ugyanazokból a jelenetekből van összevagdosva, mint az előző, csak másképp. A zenei alap trap, alapvetően nem hangzana rosszul ez a sztíló, csak az a fránya tartalom ne lenne olyan, mint a megakadt lemezjátszó. Mindenesetre a nép zabálja a cuccost, az első verzió egy hete a felkapottak közt van a YouTube-n és valószínű a másodikkal is ez fog történni.

Nem baj, Lil G közben beelőzte új klipjével, az OXO-val és legalább addig sem igazi undreground hiphop szól a listákon. Ez az elnyomó rendszer , a fogyasztói társadalom célja is, hogy az agyak szépen patyolatra legyenek mosva és senki ne gondolkodjon rendszerkritikában, csak a bulvárban.

Mr. Busta – Tetovált Bunkó #2

Lmen Prala tiszteletlen volt

A videóban elpanaszolja Mr. Busta, hogy már csak önmagával featel és hiába várta Lmen Prala beef-jét, az azóta sem jött meg. Remélhetőleg a dadaista trapper rapper Prala pótolja majd ezt a hiányosságát, hadd ihletődjön Zsolti. Mr. Busta azt kifogásolta Pralában, hogy úgy kezdte el a trap karrierjét, hogy azt állította magáról, ő a magyar trap és ez szerinte mindenen túl mutató tiszteletlenség, miután az RTM főnöke már több éve trap zenéket dobál ki nagy nézettséggel. (Ez azért is fura, mert a Real Trill Music indulása idején hasonló kijelentéseket tett Busta is, aki pedig azt állította egyből, hogy ő az ezerarcú rapsztár – a főszerk.)

Ezt vágod?  14 évvel az Oh Boy után itt az Oh Yeah

Lmen Prala – Tabu

A Miszter Lil G-t és Trashkat-et (aki már Nemazalány) sem kíméli

Mr Busta Lil G-t is bemarja, ami nem szép egy felnőtt férfitól, hogy egy pályakezdő kiscsajt képes bekóstolni a nézettségért, még ha az meggondolatlanul magának a rap-nek is nevezte már önmagát. Bár Missh nyilvános nőverése után már semmin nem csodálkozom. Mennyivel férfiasabb dolog lenne inkább a társadalom valódi bűnöseit lesavazni rendszerkritikus rappekkel, ahogy azt egykori Kamikaze-s ex kollégája, Funktasztikus, vagy Bobafett és mások teszik például.

Lil G-re ráolvassa, hogy a lány szerinte egy repedt sarkú, hogy minden menedzser megcsinálta már és az Unikornisból nem lesz ebédjük. Ezen kívül, mintha a punchlline-ba foglalta volna a csajrapper nemi szervét is, de remélem rosszul hallottam.

Lil G – RAPettsarkú

Nemazalánynak címzett sorok sem maradhattak ki az oltogatásból, melyben tolvajsággal és mű haj vásároltatásával vádolja a előadót. Úgy tűnik eléggé fáj Mr Bustának az, hogy nem ő futtatja már az egykor Trashkat néven futó, jelenleg elég felkapott előadót, mint ahogy az AK26 és Lazy elvesztésén sem tudja túl tenni magát.

Ezt vágod?  Joe Budden vs. Drake

Lazy, a szerelmes gengszterrapper és ByeAlex is megkapja a magáét

Lazy-nél (aki Eminem nevét is kölcsönvette, de a róla írt cikkünk után annyi negatív komment érkezett rá, hogy gyorsan visszaváltott, és még a SlimLazy néven megjelentetett videóját is törölte vagy inaktiválta a YouTube-on) azt hánytorgatja fel, hogy gengszterrapper létére szerelmes dalokkal próbálkozik és ezt szánalmasnak találja. Haragszik még önmagára is, hogy bele tette a pénzét az általa futtatott figurákba.

ByeAlex is megkapja a magáét, Mr. Busta szerint a zenéje hallgathatatlan.

ElőzőKövetkező

Szólj be!