Galéria, Videó

Új Prock The MC klip + képek a forgatásról

Prock The MC Boombox kép

Prock The MC az Animal Cannibals “Tarolnak az emszík” raphimnusza által került a hazai rapvilág rivaldafényébe az előző év végén. A hype kapóra jött számára, hiszen egy hónappal korábban jelent meg a Profit című, 5 dalt tartalmazó kislemeze, majd az AC posse track klipje után, még 2018-ban megérkezett az EP-jéről az “Ez így nem lesz jó” szóló klipje. Az előző héten pedig már egy újabb klipjének a preimerjét ünnepelhette a Tamásiból származó Prock.

Prock The MC – Eladhatatlan 32-es

Ezúttal a Profit első dalához, az “Eladhatatlan 32-eshez” készült vizuális anyag. A videóklipet az imagiCORE jegyzi, Németh “Kobe” Dániel rendezésében, akárcsak a “Tarolnak az emszík” Animal Cannibals videóklipet. Itt meg is jegyeznénk, hogy a rendező is megjelenik a videóban, de úgy félrelöki a főszereplő előadó, hogy a padlón koppan.

Mi is ott jártunk a klipforgatás egyik állomásán

Az ezRAP! TV-vel mi is ott jártunk az új Prock klip egyik forgatási helyszínén, Tamási után, a budapesti Terem22 stúdióban. A videóklip érdekessége, hogy elég komolyan megkoreografált, cselekménydús, hosszú snittekből áll össze. A frogatás után ezRAP! TV interjú is készült Prock-kal, amit hamarosan láthattok, de addigis nézzétek meg a forgatásról a képeket.

Ezt vágod?  Új videó: Meek Mill feat. Drake - Going Bad

Így készült az Eladhatatlan 32-es Prock The MC klip

ElőzőKövetkező

Szólj be!