Videó

Régi-új dallal tért vissza Slackman

Slackman Dobd fel Remix rapmetál

Slackman ismét a házban! Az egykori dirty south rapper egy korábbi dalát vette elő, és Kulcsár Attila “Kuli” segítségével remixelte meg.

Slackman anno a Raffish rapcsapattal debütált a kétezres évek közepén a Chilzim Entertainment szárnyai alatt. A Chilzimmel még a Sziget Fesztiválon is felléptek. A duóban a partnere Minimal Beat volt. Később a csapat nevet változtatott és Dirty East Sound néven kezdte el készíteni dirty south stílusú lemezét. A DES Flow a 2010-es évek elején a Real Trill Music-hoz csatlakozott, de végül nem jelentek meg a dalaik.

Aztán hosszú csend jött, pedig amúgy sokak szerint Slackman az egyik legjobb hangi adottságokkal bíró magyar rapper, ha nem a legjobb. Ezt mi is valljuk.

Slackman “Dobd Fel” című dala még a 2012-ben megjelenő RTM All Starz vol. 2 – RTM a kiadó című válogatáson jelent meg. Ezt a dalt vette a közelmúltban elő az előadó és Kulcsár Attila “Kuli” (aki például Curtis legutóbbi albumán is zenei producerkedett) zenei producerelésével készült belőle egy rapmetál remix. A stílus elsőre fura, főleg azoknak, akik ismerik Slackman korábbi dalait, de a maga stílusában elsőrangú produkció született Bokodi Bálint refrénjével megspékelve.

Ezt vágod?  Démoni trap zenével jelentkezett a DSP

Slackman feat. Bokodi Bálint – Dobd fel (Remix)

A sztori és Slackman új korszaka valószínűleg még csak most keződik, ugyanis az előadó elmondása alapján gőzerővel készülnek az új dalok. Várjuk!

Hosszú idő után mi Slackman-nel az egyik februári ezRAP! TV felvételen találkoztunk. Akkor nem hazudtolta meg magát, például a Márkypapával forgatott interjút trollkodta meg:

GhettoFunk – az ország első rap tribute zenekara Márkypapával

ElőzőKövetkező

Szólj be!