Videó

Tkyd: Én csak megyek, előttem a völgyek meg a hegyek

Tkyd Csak megyek videó

Október elején jelent meg a Bloose Broavaz három lírikus előadójának a közös videóklipje Csak Megyek címmel, amivel szerintem sokak számára egy álom vált valóra, hiszen nem mindennap történik olyen, hogy az Illusion-t, és Tkyd-et egy klipben lehet együtt viszont látni. Emellett Tkyd egy ideje nem volt valami túl aktív, ennek pedig röviden az oka csupán csak annyi, hogy Kyd egészen idáig a Kis Nagy Ember lemezén dolgozott, amit először az október 14. Bloose Stock fesztiválon lehetett beszerezni.

A Tibbah beat-re készült dal mondanivalója arról szól, hogy motiválja azokat az embereket, akiknek van egy álmuk, amit mindenképpen szeretnének elérni, de sokszor vannak úgy vele, hogy néha jobb lenne feladni egyes akadályok miatt. Viszont a három srác, név szerint Gerinc, Zsé és Tkyd pont ezt szeretnék megakadályozni, és a legékesebben elszövegelni a hallgatóiknak, hogy sosem szabad abbahagyniuk azt, amit elterveztek fejben, mert előbb utóbb, ha sok nehézség árán is, de valóra lehet váltani az ember elképzeléseit, hiszen semmi sem lehetetlen, csak megfelelő kitartás kell hozzá.

Ezt vágod?  Szikrával készített beat-et Tibbah & Rizkay

Tkyd közr. ILLusion – Csak Megyek

Dehogy picit a klipről is beszéljünk, most kivételesen nem egy szokványos zenei videóról van szó, hiszen itt a zenéhez forgatott képi világ mellett a dalszöveg is megjelenik a videóban, amolyan lyrics formájában, amit már egy jó ideje szívesen alkalmaznak alkalomadtán az előadók, hiszen így jobban át tudják adni a hallgatóiknak a mondanivalót.

“Én csak megyek, előttem a völgyek meg a hegyek,
Mert tudom, hogy mit akarok és tudom, hogy ki legyek.”

ElőzőKövetkező

Szólj be!